Over Pieterman Metaaldetectors

Welkom bij Pieterman Metaaldetectors! Wij zijn een ervaren specialist op het gebied van metaaldetectors en toebehoren. Het enorme assortiment bevat alles voor de fanatieke zoeker. We zijn een winkel voor beginners, gevorderde hobbyisten en professionals. Met andere woorden: Pieterman Metaaldetectors is een winkel voor iedereen die met een metaaldetector aan de slag wil gaan!

Leverancier van bekende merken

Als echte speciaalzaak zijn we natuurlijk voortdurend bezig om het assortiment up to date te houden. We voeren eigenlijk alle bekende merken wel, zoals Garrett, Fisher, XP, Nokta Makro, Black Power en Quest. Wie dol is op koopjes,  kan het actuele aanbod van occasions bekijken. Niet alleen leveren we de detectors zelf, ook hebben we talloze onderdelen en toebehoren beschikbaar.

Naast de metaaldetector bestelt u bij Pieterman bijvoorbeeld ook vismagneten, vondstentassen, goudpannen en meer. Alles wat u nodig heeft om goed voorbereid op pad te gaan dus!

Ook aan de professionele markt is overigens gedacht. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor metaaldetectors, visitatie handscanners en veel meer.

Deskundige service, online en in de winkel

Onze fysieke winkel is gevestigd in het noorden van de provincie Groningen: Usquert. Dit dorp is goed bereikbaar per auto en trein. Natuurlijk is deze plek niet bepaald centraal gelegen in Nederland. Gelukkig kunnen we u ook op afstand helpen met deskundig advies!

We geven graag uitleg over mogelijkheden van verschillende detectors, terwijl we ook handige tips geven. Schroom dus niet om contact op te nemen, wanneer u vragen heeft.

Snelle verzending van bestellingen

Deze webwinkel is ontstaan uit onze passie voor de hobby. Hoogstwaarschijnlijk dezelfde hobby die u ook met plezier uitoefent. Het is natuurlijk handig dat u daarbij altijd snel over de juiste apparatuur en accessoires beschikt. Gelukkig hebben wij talloze producten op voorraad, waardoor wij uw bestelling snel kunnen leveren. Bestellingen geplaatst op werkdagen leveren we binnen 24 uur, met PostNL.

Verzendkosten rekenen we niet bij een besteding vanaf 75 euro. Dit geldt niet alleen voor Nederland, maar ook voor België en Duitsland. Waar wacht u nog op? Ontdek nu ons assortiment met metaaldetectors en toebehoren!